Over RALPH LAUREN
Ralph Lauren Corporation is een wereldleider op het gebied van ontwerp, marketing en distributie van premium lifestyle-producten, waaronder kleding, accessoires, woninginrichting en andere gelicentieerde productcategorieën. Al vijf decennia lang worden onze jarenlange reputatie en onderscheidend imago consequent ontwikkeld in een groeiend aantal producten, merken, verkoopkanalen en internationale markten. Wij geloven dat ons wereldwijde bereik, de breedte van het productaanbod en de multichanneldistributie uniek zijn onder luxe- en kledingbedrijven.
Onze producten en merken
Sinds 1967 is ons onderscheidende merkimago consistent ontwikkeld voor een groeiend aantal producten, prijsniveaus en markten. Onze producten, waaronder kleding, accessoires en geurcollecties voor mannen en vrouwen, evenals kinderkleding en woonaccessoires, vormen een van 's werelds meest erkende families van consumentenmerken. Als een weerspiegeling van een kenmerkend Amerikaans perspectief, zijn we een innovator geweest in aspirational lifestyle branding en geloven we dat we, onder leiding van de internationaal gerenommeerde ontwerper Ralph Lauren, een aanzienlijke invloed hebben gehad op de manier waarop mensen zich kleden en de manier waarop mode wordt geadverteerd en gevierd. de wereld. We combineren consumenteninzichten met onze ontwerp-, marketing- en imagingvaardigheden om, samen met onze licentieovereenkomsten, brede lifestyleproductcollecties aan te bieden met een uniforme visie.
Bij Romeyn Tailors vindt je een uitgebreid assortiment mannenmode en kindermode, zoals de befaamde polo's, T-shirts, shirts en truien met het Ralph Lauren logo.