Hofleverancier

Historisch hoogtepunt

Het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs ook aan het Hof hoeven te leveren. Het gaat om bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Romeyn Retail bv heeft het predikaat ontvangen in 1999 en we zijn er erg trots op!

Het predicaat Hofleverancier is in 1815 ingevoerd door Koning Willem I en is samen met het predicaat Koninklijk (1806) één van de oudste Koninklijke onderscheidingen van ons land. Dit predicaat geeft bedrijven het recht om het Koninklijk Wapen te voeren, met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'.

Zijne Majesteit de Koning kan het predicaat Hofleverancier toekennen aan kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. De bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemer(s) van onbesproken gedrag. Op dit moment mogen circa 500 bedrijven zich Hofleverancier noemen.

Sinds 1898

De modefamilie Romeyn heeft ruim honderdtwintig jaar ervaring, kennis en vakmanschap. Het is niet niks, maar het zegt ook niet alles. Het zijn de medewerkers van nu die het verschil maken. Met het vakmanschap dat al generaties lang wordt doorgegeven. En een gedrevenheid die alleen van binnenuit kan komen.